ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΡΟΔΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ - ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ - ΤΑΡΩΜΑΝΤΕΙΑ - ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΦΕ - ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΡΟΔΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ - ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΣ - ΤΑΡΩΜΑΝΤΕΙΑ - ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΦΕ - ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

20310 Επισκέπτες:
Διεύθυνση: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΡΟΔΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 39
Περιοχή: Ρόδος
Τηλέφωνο: 6957088204
Κινητό: -
Τ.Κ.: 85100
Κατηγορία: ΜΕΝΤΙΟΥΜ
Fax: -
Υπεύθυνος: ΧΑΤΖΗ ΕΙΡΗΝΗ
Τηλέφωνο υπεύθυνου: -
Ιστοσελίδα: http://mentium-rodos.4ty.gr
Η Ειρήνη Χατζή είναι επαγγελματίας μέντιουμ και κορυφαία μελλοντολόγος με έδρα τη Ρόδο. Το γραφείο της είναι το μοναδικό γραφείο Μελλοντολογίας σε όλη την Ελλάδα. Οι επιδόσεις και η φήμη της αναγνωρίζονται σε όλο τον Ελλαδικό χώρο, φέρνοντας εις πέρας αλάνθαστα και τις πιο δύσκολες περιπτώσεις. Η εξειδίκευση με την πείρα της λύνουν και τα πιο περίπλοκα προβλήματα που σας απασχολούν, με αλάνθαστα και εγγυημένα αποτελέσματα. Ασχολείται με Ενόραση, Ταρωμαντεία, Διάβασμα καφέ, Διάβασμα φωτογ...
20310 Επισκέπτες:

ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΡΟΔΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 39, Ρόδος

20310 Επισκέπτες:

Η Ειρήνη Χατζή είναι επαγγελματίας μέντιουμ και κορυφαία μελλοντολόγος με έδρα τη Ρόδο.

Το γραφείο της είναι το μοναδικό γραφείο Μελλοντολογίας σε όλη την Ελλάδα. Οι επιδόσεις και η φήμη της αναγνωρίζονται σε όλο τον Ελλαδικό χώρο, φέρνοντας εις πέρας αλάνθαστα και τις πιο δύσκολες περιπτώσεις.

Η εξειδίκευση με την πείρα της λύνουν και τα πιο περίπλοκα προβλήματα που σας απασχολούν, με αλάνθαστα και εγγυημένα αποτελέσματα. Ασχολείται με Ενόραση, Ταρωμαντεία, Διάβασμα καφέ, Διάβασμα φωτογραφίας, Χρυσή Αιγυπτιακή Τράπουλα.

Κλείστε το ραντεβού σας και θα σας βοηθήσουμε σε ό,τι πρόβλημα σας απασχολεί επαγγελματικό ή προσωπικό.

 

ΕΝΟΡΑΣΗ

Η ενόραση είναι η ψυχική ικανότητα του να βλέπει κανείς πράγματα πέρα από την δύναμη της κανονικής όρασης.
 

ΤΑΡΩΜΑΝΤΕΙΑ

Το "Ταρό" ή "Ταρώ" (γαλλ. Tarot) ή "Ταρόκ" (γερμ. Tarock) είναι μια δέσμη από συνολικώς 78 παιγνιόχαρτα (ή καθένα από αυτά τα παιγνιόχαρτα, ιδίως δε τα 22 κυριότερα απ’ αυτά), εκ των οποίων τα 22 κυριότερα, που αποτελούν τη μία απ’ τις πέντε σειρές στις οποίες χωρίζεται το σύνολο (οι υπόλοιπες τέσσερις μοιάζουν πολύ μεταξύ τους ενώ διαφέρουν από την Πέμπτη), φέρουν επάνω αλληγορικές παραστάσεις και με τα οποία παιγνιόχαρτα μπορεί κάποιος να μαντέψει το μέλλον.


ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΦΕ

Η ποικιλία των σχημάτων στον πυθμένα του φλιτζανιού, η καθαρότητά τους, η θέση τους και η ερμηνεία τους αποτελούν έναν γρίφο που λίγοι είναι εκείνοι που γνωρίζουν πώς να τον αποκωδικοποιήσουν.


ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Αποκαλύψεις για το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει με την μέθοδο του διαβάσματος φωτογραφίας. Ανάλυση χαρακτήρα – Συναισθήματα του ατόμου προς εσάς. ΧΡΥΣΗ ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΗ ΤΡΑΠΟΥΛΑ Διαβάζεται μόνο σε πανσέληνο / σελήνη.

Υπηρεσίες

Μέντριουμ
Μελλοντολόγος
Ταρωμαντεία
Διάβασμα Καφέ
Διάβασμα Φωτογραφίας
20310 Επισκέπτες:

ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΡΟΔΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 39
Ρόδος

Τηλέφωνο: 6957088204

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα:
Τρίτη:
Τετάρτη:
Πέμπτη:
Παρασκευή:
Σάββατο:
Κυριακή: